Lastminutes Portugal, lastminute reizen


Lastminutes Portugal
Portugal heeft twee plaatsen waar je terecht kan voor een zonnige strandvakantie. Het meest bekend is de Algarve, de zuidelijkste kust van Portugal. Deze lange strook heeft prachtige rotsformaties en geniet van een Noord-Afrikaanse wind. Het is een populaire vliegvakantie en kent goedkope prijzen. De populairste bestemmingen langs de Algarve zijn Tavira, Faro, Albufeira, Portimao en Lagos. Dan is er het iets duurdere en soms elitaire Costa de Lisboa met stranden zoals Estoril. Deze kust ligt wel aan de Atlantische Oceaan, weliswaar beschut in een baai maar is toch soms onderhevig aan de grillen van deze minder standvastige oceaan. Bekende plaatsen zijn daar Cascais en Estoril. Een uitstapje naar Lissabon is natuurlijk veel dichter dan vanuit de Algarve.

Foto: fhmira

Lastminute reizen Portugal

   
 • App. Quinta das Figuerinhas - € 245,00

  App. Quinta das Figuerinhas

  Een grote tuin, weelderige bloemen en een schitterende uitzicht... In Quinta das Fieguerinhas heb je het allemaal. Dit ruim opgezette appartementencomplex bestaat uit witte laaggebouwde gebouwen, wat het de uitstraling van een sfeervol bungalowpark geeft.


  Het heerlijke zonneterras biedt p ... Lees meer

 • App. Villa Pedro - € 245,00

  App. Villa Pedro

  Het gemoedelijke complex Villa Pedro is mede dankzij haar centrale ligging zeer populair bij onze gasten! In een zijstraat van de beroemde uitgaansstraat 'De Strip' heb je hier alles bij de hand voor een bruisende vakantie.

  De appartementen zijn om de kleine tuin met zwembad heengebouwd, zod ... Lees meer

 • App. Cerro Mar - € 250,00

  App. Cerro Mar

  Cerro Mar heeft de afgelopen maanden werkelijk een transformatie ondergaan! De appartementen zijn voorzien van een geheel nieuwe inrichting, waardoor je hier nog meer dan voorheen kunt genieten van een bijzondere vakantie.

  Het complex bestaat uit meerdere gebouwen met meerdere zwembaden waar ... Lees meer

 • App. Vilanova Resort - € 265,00

  App. Vilanova Resort

  Verscholen achter uitgaansgebied De Strip vind je het groots opgezette vakantiepark Vilanova Resort. Wanneer je de hoek omloopt en het complex binnenloopt, sta je werkelijk versteld wat een oase van rust je hier vindt. Hier merk je niets van het rumoer dat het drukke nieuwe centrum met zich meebreng ... Lees meer

 • Vliegticket Algarve - € 265,00

  Vliegticket Algarve

  Met een los vliegticket vlieg je naar Faro en retour en kun je vervolgens zelf helemaal bepalen waar de reis heengaat. Verblijf en transfer zijn dan ook niet inbegrepen en dien je zelf te verzorgen.

  Je
  vliegt met Transavia of XL Airways naar Fa ... Lees meer


Gratis promoties

Ontvang als eerste lastminute aanbiedingen en promoties:

Lastminute reis & vakantie nieuws

 • Heropening Scheepvaartmuseum Amsterdam op 2/10/11

  5/09/2011

  Met het vernieuwde Scheepvaartmuseum krijgt Amsterdam er vanaf 2 oktober 2011 een unieke, monumentale museum toplocatie bij. Het Scheepvaartmuseum heropent na een verbouwing van ruim vier jaar.

 • Opening nieuwe tombes in Egypte

  9/08/2011

  Zeven tombes in zuid-Saqqara zijn onlangs voor het eerst geopend voor toeristen.

 • Last-minute reizen december

  6/08/2011

  Boek je last-minute reizen naar de zon in december, alle vakantiebestemmingen hebben nog een groot aanbod aan de laagste prijzen

 • Last-minute reizen november

  6/08/2011

  Boek je last-minute reizen naar de zon in november, alle vakantiebestemmingen hebben nog een groot aanbod aan de laagste prijzen

 • Last-minute reizen oktober 2011

  6/08/2011

  Boek je last-minute reizen naar de zon in oktober, alle vakantiebestemmingen hebben nog een groot aanbod aan de laagste prijzen