Lastminutes Algarve, lastminute reizen


Lastminutes Algarve

De kust van Algarve ligt in het zuiden van Portugal en is een echt meesterwerkje. De zee heeft hier de rotsen uitgehouwen tot prachtige kunstwerken. Een vliegvakantie naar Algarve is dan ook meer dan zomaar een strandvakantie. Dankzij de winden afkomstig van het noorden van Afrika krijg je hier prachtige zomers en zachte winters. Een winterzon met gemiddelden rond de 15°C zijn hier de regel. Bij de vakantiestranden moet je vooral uitkijken hoe breed de kust is. Op sommige locaties is die niet breed door de rotsen. Stranden en hotels vind je o.m. in Albufeira, Carvoeiro, Vilamoura, Quarteira en Tavira.


Excursies en uitstapjes aan de Algarve:

 • Een uitstap naar de hoofdstad van Algarve, Faro mag zeker niet ontbreken. Het is vooral de oude stad met zijn kathedraal die je moet gezien hebben.
 • Een boottocht moet je al zeker maken want de prachtig gebeeldhouwde rotskust kan je het best bewonderen vanaf de zee. Let wel op, de zee langs de kust kan nogal rumoerig zijn.
 • Een daguitstap naar Lissabon is nu ook mogelijk door de rechtstreekse autosnelweg. Het is kort maar de hoogtepunten van Lissabon kan je zien op één dag.
 • Een uitstapje naar Sagres en Cabo de Sao Vicente brengt je tot op het uiterste zuidwesten van Europa, vroeger ging deze locatie door als het einde van de wereld.

Lastminute reizen Algarve

   
 • App. Quinta das Figuerinhas - € 245,00

  App. Quinta das Figuerinhas

  Een grote tuin, weelderige bloemen en een schitterende uitzicht... In Quinta das Fieguerinhas heb je het allemaal. Dit ruim opgezette appartementencomplex bestaat uit witte laaggebouwde gebouwen, wat het de uitstraling van een sfeervol bungalowpark geeft.


  Het heerlijke zonneterras biedt p ... Lees meer

 • App. Villa Pedro - € 245,00

  App. Villa Pedro

  Het gemoedelijke complex Villa Pedro is mede dankzij haar centrale ligging zeer populair bij onze gasten! In een zijstraat van de beroemde uitgaansstraat 'De Strip' heb je hier alles bij de hand voor een bruisende vakantie.

  De appartementen zijn om de kleine tuin met zwembad heengebouwd, zod ... Lees meer

 • App. Cerro Mar - € 250,00

  App. Cerro Mar

  Cerro Mar heeft de afgelopen maanden werkelijk een transformatie ondergaan! De appartementen zijn voorzien van een geheel nieuwe inrichting, waardoor je hier nog meer dan voorheen kunt genieten van een bijzondere vakantie.

  Het complex bestaat uit meerdere gebouwen met meerdere zwembaden waar ... Lees meer

 • App. Vilanova Resort - € 265,00

  App. Vilanova Resort

  Verscholen achter uitgaansgebied De Strip vind je het groots opgezette vakantiepark Vilanova Resort. Wanneer je de hoek omloopt en het complex binnenloopt, sta je werkelijk versteld wat een oase van rust je hier vindt. Hier merk je niets van het rumoer dat het drukke nieuwe centrum met zich meebreng ... Lees meer

 • Vliegticket Algarve - € 265,00

  Vliegticket Algarve

  Met een los vliegticket vlieg je naar Faro en retour en kun je vervolgens zelf helemaal bepalen waar de reis heengaat. Verblijf en transfer zijn dan ook niet inbegrepen en dien je zelf te verzorgen.

  Je
  vliegt met Transavia of XL Airways naar Fa ... Lees meer


Gratis promoties

Ontvang als eerste lastminute aanbiedingen en promoties:

Lastminute reis & vakantie nieuws

 • Heropening Scheepvaartmuseum Amsterdam op 2/10/11

  5/09/2011

  Met het vernieuwde Scheepvaartmuseum krijgt Amsterdam er vanaf 2 oktober 2011 een unieke, monumentale museum toplocatie bij. Het Scheepvaartmuseum heropent na een verbouwing van ruim vier jaar.

 • Opening nieuwe tombes in Egypte

  9/08/2011

  Zeven tombes in zuid-Saqqara zijn onlangs voor het eerst geopend voor toeristen.

 • Last-minute reizen december

  6/08/2011

  Boek je last-minute reizen naar de zon in december, alle vakantiebestemmingen hebben nog een groot aanbod aan de laagste prijzen

 • Last-minute reizen november

  6/08/2011

  Boek je last-minute reizen naar de zon in november, alle vakantiebestemmingen hebben nog een groot aanbod aan de laagste prijzen

 • Last-minute reizen oktober 2011

  6/08/2011

  Boek je last-minute reizen naar de zon in oktober, alle vakantiebestemmingen hebben nog een groot aanbod aan de laagste prijzen